Meedoen

Meedoen

In de stichting kunnen mensen uit alle sectoren bijdragen en hun ideeën inbrengen. De stichting biedt de volgende mogelijkheden:

Uw idee - uw project

Heeft u een project, een idee of een inbreng, die u graag met andere mensen wilt delen en die bij de doelstellingen van deze stichting past, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw bijdrage dan, na overleg met u, publiceren.

Technische adoptie

Mensen in alle delen van de wereld de kans bieden om hun ervaringen met andere mensen te delen. Voor dat doel stellen wij video-uitrustingen en digitale camera’s ter beschikking die in de betreffende landen blijven. Dit documentatiemateriaal wordt steeds actueel hier op de website gepubliceerd. Voor dit doel kunt u een video-uitrusting/camera adopteren, hetgeen inhoud dat u de kosten voor onderhoud, reparatiekosten, vervangen van onderdelen voor uw rekening neemt of u kunt een video-uitrusting en/of camera schenken voor dit doel.
Contact

Bent u webdesigner?

Onze website zal door de projectdocumentaties steeds meer groeien. Wij hebben daarom design en technisch georiënteerde website designers nodig, die de website met technische mogelijkheden zoals podcast, video- en fotogalerijen kunnen uitbreiden.
Contact

Engels, Nederlands, Spaans, Duits

Als u naast uw moedertaal nog een tweede taal beheerst, zouden wij u zeer erkentelijk zijn, als u voor ons vertalingen zou willen doen. Op die manier maakt u het mede mogelijk dat mensen hun ervaringen kunnen uitwisselen met anderen. Op dit moment zijn er vertalers nodig voor elke talencombinatie van en naar het Nederlands, Duits, Engels en Spaans.
Contact

Donaties voor projecten

Als u deze ideeën financieel wilt steunen, zijn wij u zeer erkentelijk voor uw donatie. De projecten worden uitsluitend door vrijwilligers uitgevoerd, zodat uw giften volledig aan de projecten ten goede komen.
Contact

U kunt op verschillende manieren de S.E.R. Stichting steunen:

Door een eenmalige schenking, daarvoor kunt u eenmalig een bedrag op onderstaande rekening overmaken. Dit bedrag mag van iedere hoogte zijn, want ieder bedrag draagt er toe bij om verdere projecten te financieren.

Als donateur kunt u een vast bedrag maandelijks, driemaandelijks, per half jaar of jaarlijks schenken.

Rekeningnummer voor schenkingen binnen Nederland:

Subjective Experience and Research Stichting
Postbank
Rekeningnummer: 96 85 781

Rekeningnummer voor internationale schenkingen:

Subjective Experience and Research Stichting
Postbank
IBAN: NL 91 PSTB 000 9685781
BIC: PST BNL 21